Vägen
Ibland kan det vara bra att låta magkänslan styra och följa det som hjärtat vill. Att låta känslorna säga sitt och låta dem ta plats. Det gäller beslut i både stort och smått och det är lite det som jag har "jobbat" med den här sommaren.
Allt behöver inte vara så väl genomtänkt, utan blir det fel så är det bara att göra om eller göra på ett annat sätt eller ta en annan väg. Det okända är inte så otäckt som man tror utan det kan ju faktiskt bjuda på en riktigt trevlig överraskning. Det försöker jag att ta med mig i både stort och smått och det är skönt att ibland våga släppa taget om tryggheten och det välkända.
Jag ska fortsätta öva mig på det och gå vidare på den väg som jag har börjat så smått på, så får vi se var jag hamnar till slut. För på den vägen så har jag ju människor som kan hjälpa mig om det skulle behövas!
 
 
Tjugo år från nu 
kommer du att vara mer besviken 
över de saker du inte gjorde än över de saker du gjorde
Segla iväg från en säker hamn
Fånga förliga vindar i dina segel
Utforska
Dröm
Upptäck

- MARK TWAIN -
 
Mitt blogginlägg blev något helt annat än vad jag hade i huvudet från början, men så blir det ibland. Det som jag funderade på från början hamnade i detta istället och det som skulle ha skrivits här idag blir skrivet en annan dag. Ibland är det ytliga saker som blir det väsentliga och andra dagar är det djupare tankar som behandlas. Jag tror att det är viktigt att hålla en lagom balans mellan dessa ting för att kunna må bra här i livet.
 
Ta hand om dig!