Uppåt väggarna
Jag har nu suttit en bra stund med både bokföring och försökt att få rätsida på allt vad banken vill ha i blanketter och uppgifter för de förändringar som jag nu har tänkt mig. Jag ska erkänna att det är något som mitt humör kan gå igång på och jag känner mig så korkad då jag inte riktigt alltid förstår vad de menar, men jag är definitivt inte den som bangar för att erkänna det och skriver det mer än gärna i mailen jag skickar till myndighetspersoner. Jag menar, det är ju bättre att jag själv skriver att jag nog är lite trög och inte förstår än att det ska sitta på andra sidan och tänka det OM mig. Nej, jag erkänner rakt av istället!
Här går det framåt i vår renovering av vårt blivande sovrum. Nya innertaket är på plats, målning av fönsterkarmar och murstock är gjord, golvet är avtäckt (ja vi hittade ett fint trägolv under masoniten och vi tänker inte göra något åt det gamla trägolvet utan behålla det som det är) och de nya tapeterna är på plats. Idag drar min man elkablar och spikar fast dem och sedan väntas "bara" inköp av nya tak- och golvlister, mörkläggande rullgardiner ska köpas och sättas upp samt att elektrikern ska komma och göra det sista. Det börjar närma sig, det går inte fort, men så blir det bra också!
Här är vår fina nya tapet i det blivande sovrummet. 
En liten sneakpeak på det fina golvet vi hittade under masoniten.
Jag har ju så svårt att låta bli att köpa nya och begagnade saker till rum som inte är färdiga än. Men jag möblerar och dekorerar i huvudet och om jag då lyckas komma över saker som jag vet att jag vill ha i det nyrenoverade rummet, ja då köper jag. Bland annat så har jag köpt lite nya posters (några av dem ser du på bilderna ovan) som visserligen ska hamna på lite olika ställen i huset, det finns ju lite väggar att fylla upp när man bor på 9 rum, 3 hallar, 2 toaletter/badrum (ett tredje är på tur) och 1 "glasveranda" och vi är bara två personer som bor här! Och om du är ute efter något nytt till dina väggar så kan du kika in på mitt Instagramkonto @viktoria_alvin så hittar du något fint som kanske du får användning av. Välkommen dit!
Ta hand om dig!