Tid
Tid... Något som ofta försvinner utan att vi tar någon notis om det. Något som försvinner alldeles för fort när vi behöver mycket av det. Något som går långamt när vi saknar eller längtar. Något som ständigt finns med oss. Något som vi inte kan hålla kvar men ändå minns. Något som vi räknar men inte kan spara. Något som är dyrbart men alla har råd med.
Jag har perioder i livet inte uppskattat den tid som jag har haft möjlighet att uppleva, den har funnits där som något jag har tagit förgivet och som alltid kommer att finnas. Andra perioder har jag insett att tiden är utmätt, det finns ett stopp för oss var och en, vi vet dock inte när. 
Jag har ofta i livet låtit tiden bara driva förbi, inte reflekterat över den utan tiden har tagit mig från den ena dagen till den andra, så som de flesta människor. Vi tar dag för dag, förflyttar oss från punkt a till b på den tid som behövs. 
Vi är här och nu där vi kan ha oceaner av tid eller en kort stund kvar att ta vara på. Den stora frågan är vad vi gör av den tid vi har. En del gör storverk, andra gör små förändringar, en del ger sin tid till andra, en del ger tiden till sig själv. Valen är dina och jag hoppas att du känner att du oftast har gjort de rätta. Tiden kan vi inte backa och få möjligheten att göra om, det är både skrämmande och tryggt. Men förhoppningsvis så gör tiden oss visare och lär oss ta kloka beslut i framtiden så att vi får chansen att uträtta våra underverk för oss själva och för andra.
 
 Så njut av tiden, stunden här och nu likväl som morgondagen!
Ta hand om dig!