Fredagsselfie
Hej alla fredagsmysare! För det är väl det vi håller på med i hemmen så här vid den här tiden. 
Vi sitter uppkrupna i soffhörnet med både middag och kanske lite fredagsgodis eller chips i magen. Känns det igen?
Jag vill absolut inte "dissa" fredagsmyset, det behövs efter en jobbvecka, och att få sitta en stund i soffan med familjen och bara vara, det är inte ens säkert att man i det här läget att man orkar prata med varandra, är en toppenbra uppladdning inför de två lediga dagar som ska fyllas med diverse måsten men även roligheter.
 
Själv avslutade jag jobbveckan med att åka till handelsträdgården för att köpa lite blommor för att plantera ute imorgon. Vi går från mars till april, se till att inte bli lurad -April, april din dumma sill..., och för mig är det då dags att plocka bort det lilla som är kvar av vinterns dekorationer och pynta med lite nytt. 
Den här gången satsar jag på gula och oranga penséer, minipåskliljor och vivor och jag ska försöka att visa er resultatet imorgon. Min största utmaning blir dock dörrdekorationen då jag tycker att det kan vara lite svårt att få till något bra med en brun ytterdörr. Jag ska erkänna att jag vill investera i nya ytterdörrar här men det får bli en senare investering då det finns mycket annat som går före. Och att byta ytterdörr just nu bara för att det inte blir så snyggt som jag önskar med dörrdekorationen, det är lite väl mycket överdrivet även för att vara mig!
 
Det händer så mycket just nu i det Alvinska hemmet vad gäller investeringar och bakning och det är så mycket som jag skulle vilja visa er, men det får bli en sak i taget. Vilket av alla saker som kommer först det får vi se, men jag lovar att försöka att hinna med dem alla nu i helgen. 
 
 
 
Bjuder dock på en liten fredagsselfie och det är en trött och sliten vardagshjälte, som vi alla är, som visar sig i en lika sliten och trött spegel, så don efter person...
 
Ta hand om dig!