Vi slutar på topp
Jag är en sån där människa som tänker: När jag ändå håller på så kan jag ju ändå göra det här och det där. 
Det slutar oftast med att det är ett par saker igång samtidigt och jag har ingen aning om varför det blev så. 
Idag körde jag igång ugnen för att laga lite middag och det slutade med att det blev en enkel efterrätt också, ugnen var ju redan igång och uppe i temperatur. 
Det blev inget avacerat och lyxigt, mestadels rester från gårdagen, men det blev gott.
Jag tycker om att äta vissa frukter varma och nektarin är en av dessa. Jag förvarar nektarinerna i kylskåpet då de annars blir övermogna så fort, samtidigt som jag inte tycker om dem när de är kylskåpskalla. Det flesta frukter och grönsaker smakar ju faktiskt godast när de är rumsvarma.
Jag tog två av de kylskåpskalla nektarinerna, halverade dem och kärnade ur dem. Lade dem i en smord form med snittytan upp och strödde råströsocker över dem och så på med en liten klick smör. Jag lät dem stå mitt i ugnen i 200° i 20 minuter vilket räckte för att sockret skulle smälta ihop med smöret och bli så där lite knäckigt segt. Vi åt dem med vispad grädde och chokladfudge men bara en klick vaniljglass till de varma nektarinerna hade räckt gott och väl. 

Så nu avslutade vi denna vecka på topp och det får bli en riktlinje för hur nästkommande vecka ska bli. Absolut inte sämre!

Ta hand om dig!