Åkerdala Sockerbageri
Måndag, 1:e oktober.
Ett datum att skriva in i almanackan, då det har idag blivit en betydelsefull dag för mig. Idag är det nämligen första dagen som mitt eget lilla företag har sett sitt ljus!
Jo, idag öppnar Åkerdala Sockerbageri sina dörrar för allmänheten att komma med förfrågningar och beställningar på tårtor och det är med stolthet och mycket pirr i magen som jag vågar mig på något så här pass stort, för det är stort för mig!
 
Våga släppa taget! mitt ledmotiv just nu!!!
 
Jag kommer driva denna lilla verksamhet som en liten enskild firma som kommer vara något som jag sysslar med under de timmar som jag inte tillbringar på min ordinarie arbetsplats. Lite av en dröm att kunna få bedriva något som jag älskar att göra och att få möjligheten att göra det nu när jag är mitt i livet och känner att drivkraften och viljan finns här.
 
Att våga ta det här steget hade jag inte kunnat ana för ett år sedan, men med alla glada heja-rop och snälla fina kommentarer både här och på övriga sociala medier, där jag har fått möjligheten att hitta självkänslan och självförtroendet i det jag gör så ser jag nu fram emot att få prova på det här. Det är mycket eran förtjänst att jag tar det här steget, så tack så himla mycket!
 
Ta hand om dig!
#1 - Jeanette Kindhag

Det fixar du galant💖
Lycka till!

Svar: Tack snälla du! 💕
Viktoria Grönqvist Alvin

#2 - Jeanette Kindhag

Kul!
Grattis & lycka till💖