Du ska inte tro det blir sommar...
Alla förknippar vi sommar med olika saker. Jag personligen kan dela upp det i kategorier där de flesta av de sinnen vi besitter ingår:
  • smak - jordgubbar
  • ljud - svalor och "Den blomstertid" på skolavslutningen där det är gråtvarning på den här skrivande människan...
  • doft - syrén
  • syn - solnedgång
Jag kan få så där behagliga rysningar så som få saker i livet ger, men dessa är återkommande år efter år. Jag vill nog aldrig bli av med dessa mysrys!
Idag så plockade jag av de jordgubbar och smultron som har mognat i vårt trädgårdsland och så söta och goda bär går inte att få tag på. Det är något alldeles visst med det som man har odlat fram själv i trädgården. Skålen står på bänken här i köket och varje gång jag går förbi så slinker det ner en jordgubbe eller två/tre innan jag går vidare. 
Appropå bär så levererades det en tårta förra söndagen, helt proppfull med jordgubbar, hallon och blåbär som dekoration. Den härligt fluffiga chokladbotten fylldes med smakerna choklad och hallon och täcktes sedan med en len chokladsmörkräm. Det är inte ofta som jag blir sugen på att smaka en tårta när jag står och bakar dem, man blir lite "tårttrött" på allt det söta, men den här var något alldeles speciellt och jag är bra sugen på att baka en till mig själv snart. Kanske till min födelsedag som knappt är en månad bort...
Här på Åkerdala så fortsätter jag att njuta av lediga dagar varvat med jobb i företaget. Det känns så skönt att bara kunna fokusera på en sak i taget och planera upp utifrån detta. Så idag har en stor del av dagen spenderats i solstolen, vilket har varit helt fantastiskt skönt! Vad har du gjort?
Ta hand om dig!