Adventsmys
Ja nu har tant blivit knäpp! Börjar redan längta efter advent så här i slutet av oktober!
Jag tycker verkligen inte om den här årstiden och månaden november, som snart dyker upp här, är den månad på året som jag tycker minst om. Men då jag hörde på TV i helgen att optimister lever cirka 10 år längre än pessimister så greppar jag varje halmstrå som jag kan för att bli en bättre optimist och tänka positivt.
Nu gör jag lite "smygreklam" igen då jag tipsar om en vara som jag inte får betalt för att göra reklam för, men jag är så nöjd med deras produkter så de är så värda det!
Jag köper varje år Nabo´s, du hittar dem här, kaffeadventskalender och jag och min man myser varje eftermiddag med en ny kaffesort under december månad. I år upptäckte jag att de hade en adventskalender med te, en för varje adventssöndag, och tillsammans med teet så finns det en novell att läsa. Snacka om att det är upplagt för mys och en härlig lässtund i soffhörnet varje söndag i december! Så nu ser jag fram emot den här lite mörkare tiden, nu när det finns så härliga stunder att få njuta av!
Ta hand om dig!
#1 - FSHD Daniel

Haha, ja nu har tant blivit knäpp som redan börjar tänka på advent. Så långt har jag inte kommit i mitt huvud än! Jag är fortfarande inne i att försöka vänja mig med mörkret och försöka göra det så mysigt jag kan ;)

Svar: Det bjuder jag på! Mys på bara! Det är du värd! 🤗
Viktoria Grönqvist Alvin