Det växer så det knakar!
För drygt ett år sedan när jag startade upp mitt företag Åkerdala Sockerbageri, så hade jag turen att ha en så fantastisk härlig person i min närhet på mitt "riktiga" jobb. Hon har alltid ett gott ord över till alla och har alltid tiden att säga något när man träffas samtidigt som hon delar med sig av sitt härliga leende. Hon har tyvärr slutat hos oss och dragit vidare här i livet, vilket jag verkligen unnar henne! Men hon är saknad!
En morgon för drygt ett år sedan satt jag i mitt klassrum och förberedde inför dagen och att eleverna skulle dyka upp, då står helt plötsligt denna härliga kollega i dörröppningen med en liten present till mig!
 
Det visade sig vara en liten porslinsblomma som jag fick och jag har vårdat den ömt under året som gått och den har växt. Oj, vad den har växt och för mig är den en symbol för mig och mitt företag. Att vårdar jag bara dem två ömt så kommer de att bli så stora som jag vill!
För vi kan allt, bara vi vill och lyckas vi inte på första försöket så är det bara att prova igen. Allt handlar om inställning. Ser jag det som ett misslyckande eller ser jag det som ett försök där jag lärde mig att jag behöver göra om det på ett annorlunda sätt? Mitt synsätt blir då det senare av de två alternativen.
Ta hand om dig!