Glad Påsk!
Oj vad tiden rinner iväg och jag har inte riktigt hunnit landa i att vara ledig då det har varit lite att göra inför påsk. Inte jättemycket, men tillräckligt mycket för att tiden inte har funnits till för att titta in här hos er. 
Det är en hel del av- och ombokningar här i bageriet och det frigör tid för mig till annat som annars får stå tillbaka. Givetvis tycker jag att det är jättetråkigt att det blir så här men samtidigt tacksam för att människor visar hänsyn och tänker till vad det gäller kalas och liknande för att vi ska minska utsattheten för att bli drabbade av Covid-19.
Dock fick jag glädjandes nog göra en påsk-tårta på beställning nu i fredags och den fylldes med smakerna choklad och hallon, täcktes med marängsmörkräm och sedan marsipan. Alla dekorationer gjorde jag i sockerpasta, då jag tycker att det är lättare att få en finare yta och struktur på det som jag modellerar.
Jag "lekte" lite med resterna också och skapade några cakepops till oss här i påsk i form av påskharar. Dessa fick smak av citron och blå vallmo då citronen ger en syrlighet som jag gillar och vallmofröna ger den där texturen i bakverket som gör att det händer något när man tar en tugga. 
Nu fortsätter vi att njuta av påsken här på Åkerdala och den går långsam, vilket vi båda gillar. Nu ser jag fram emot en vecka med ledigt från jobb och tid för mig att bara vara och ladda batterierna inför det som livet må erbjuda!
Ta hand om dig!