Hundförare
Det är väldigt lugnt här på tårtfronten och kreativiteten är lite låg just nu. Saknar verkligen att få arbeta med händerna och skapa tårtor till alla möjliga sorters kunder. Jag hoppas dock och tror att det blir ett uppsving sedan när vi är ute på andra sidan av den här pandemin. Jag jobbar på som vanligt med mitt bageri så länge jag är frisk om det är så att man önskar att beställa.
I helgen som var gick det ut en tårta till Wille som firade sin första födelsedag. Han gillade både hundar och bilar och med en kombination av dessa två favoriter blev det hundar som körde bilar. Innehållet i tårtan är en prinsesstårtefyllning där det är hemkokt vaniljkräm, hemkokt hallonsylt och vaniljkrämsgrädde vilket alltid går hem i alla åldrar. Tårtan täcktes med marsipan, vad annat för en prinsesstårta, och alla dekorationerna gjordes i sockerpasta. 
På grund av den här sociala distansieringen så håller man sig hemma och för sig själv väldigt mycket. Det gör inte mig speciellt mycket då jag tycker om att vara själv på min fritid, jag har inte behovet av att vara omgiven av andra hela tiden, men inte så att jag vantrivs med sällskap utan mer att det känns bra att ha det som det är just nu. Samtidigt kan jag förstå alla människor som klättrar på väggarna av tristess om det är så att man är van att ha lite fart och fläkt omkring sig, men jag tror att det kan vara nyttigt för alla att lära sig att tiden inte alltid behöver vara fylld av aktiviteter och saker att göra, utan det kan vara en dag med lugn och ro där kroppen på något vis får hinna ikapp själen igen.
Ta hand om dig!