Husqvarna enduro
Att fylla jämnt är något speciellt som kräver något lite extra och genomtänkt, som att till exempel få en enduro-hoj på en tårta! Det var vad Kjell fick när han blev firad på sin 60-årsdag och att få bli hyllad av de närmaste med något som man älskar och brinner för, ja det kan nog inte bli bättre.
Tårtan fylldes med smakerna jordgubb och lime, en kombination som är så där lagom fräsch och lite syrlig så att den passar de flestas smaker, stora som små. Tårtan täcktes sedan med marängsmörkräm och sockerpasta med handgjorda dekorationer. 
Det är alltid lika roligt när kalas kan genomföras, men tyvärr är det många som måste ställa in allt från födelsedagskalas, namngivningar och bröllop under denna pandemi, vilket givetvis är tråkigt och ledsamt. Jag hoppas på att det snart blir en vändning så att våra liv kan gå tillbaka till det normala där vi får firar våra högtider tillsammans med de vi älskar och vill ha nära.
Givetvis påverkar världsläget även mig som småföretagare men känner mig tacksam för att jag driver Åkerdala Sockerbageri på min fritid och har ett arbete som jag kan gå till på dagarna. Men jag vill inget hellre än att bli en del av era stora dagar och hoppas att ni kan hitta guldstunder där ni kan få umgås och kanske äta en tårtbit eller två från mitt bageri. För glöm inte bort att fira det som firas kan!
Ta hand om dig!