Minecraft- tårta
Kom just på att jag missat att visa er den senaste Minecraft-tårtan som gick ut till kund för ett tag sedan. Den här fylldes med smakerna Nutella och passionsfrukt, vilket är två ganska lena milda smaker som ger varandra lika mycket utrymme i "smakrummet". 
Jag är inte riktigt insatt i hur de olika karaktärerna ser ut i det här spelet utan valde att jobba med de som jag tycker mig kunna se blir bra som dekoration på tårtan. Jag gillar verkligen grisen och ankan?, för det är väl det som den föreställer? Det som är det viktigaste och mest karaktäristiska är ju fyrkanterna/fyrkantigheten och har man bara med dem så är man hemma.


Vad det gäller texten på tårtorna som jag tillverkar så är det lite olika hur den skapas. Jag har ett utbud av utstickare, så kallade tappits, som jag använder men då det ibland, som till denna tårta, kräver ett teckensnitt som jag inte har tillgång till med utstickare så skär jag ut bokstäverna med skalpell efter en utskriven text från datorn. Pilligt, men då det är många gånger det som syns nästan bäst på tårtan så är jag noga med att få det "rätt". Det finns så många roliga/fina/tuffa teckensnitt att ladda ner gratis. Det är bara att Googla så hittar du.
Ta hand om dig!