Kärlek till alla...
Ni som brukar titta in här hos mig vet att det flyger runt många tankar och funderingar ibland om både högt och lågt, allvarligt och lättsamt. Det här stället är mitt andningshål och här får jag möjlighet att få någon sorts rätsida på det myller som pågår i mina tankar och förhoppningsvis så ger jag er som läser dessa ord en möjlighet att fundera och värdera dem om ni vill. Eller bara låta dem vara.
Mina tankar ikväll handlar om kärlek och rätten till att få älska den man vill. Något som fortfarande inte är accepterat i vårt samhälle och jag kan ärligt talat inte förstå varför man förvägrar någon det finaste som finns bara för att man går utanför den "norm" som anses vara den rätra. Det spelar ju ingen roll vilken etnicitet man har, vilken könstillhörighet man själv känner är det rätta, om man är hetro-, bi- eller homosexuell, bara man får älska och känna sig älskad av någon! Vem har rätten att bestämma vad som ska bedömas som "rätt" eller "fel"? Kärlek är ju kärlek oavsett vad! Kärlek är en känsla och en av den mest fantastiska känsla som alla förhoppningsvis får uppleva minst en gång i livet. Det får vi aldrig någonsin ta ifrån någon!
Jag läste just ett inlägg på Instagram av en kille som lade upp en bild på hans älskade hund samt hans pojkvän och skrev att dessa två var hans valda familj vilket gjorde mig så varm i hjärtat. Att våga dela med sig av de finaste och mest älskade människor vi har i vår närhet, är inte det äkta kärlek så säg?! Fram för mer kärlek i både bild och ord, skrivna som uttalade. Mer kärlek åt folket!
Ta hand om dig!