En söndagmorgon i december
Söndag och morgonen är fortfarande insvept i ett grått dunkel men det finns en ljusning i horisonten. Ett löfte om att det blir dag igen där just du får skriva din egen historia. Se till att göra dagen till din där du är huvudrollsinnehavaren där det kapitel som du skriver är ett av dem som du får ta med dig i minnet livet ut.
Julen blev inte som vi trodde att den skulle bli med kära återseenden av de som står oss närmast, gemenskap över generationer och möten med personer som skulle bli nya bekantskaper och vänner. Men det blev bra ändå. 
Mitt hus fylldes av de som jag håller som mest kära och julafton andades lugn och värme från alla de som var här. Känslan av att vi alla var närvarande i stunden är nog den bästa julklappen som jag fick. 
Utifrån de förutsättningar som gavs och den tiden som fanns skapade vi alla stunder som blev minnesvärda. De sociala medierna visade bilder och inlägg på innovativa lösningar på hur möten kunde ske mellan generationer, små sällskap vid julgranens sken och fina små julbord där de godaste rätterna var framdukade. 
Vi kan välja hur vi vill hantera den situationen som råder, men jag ser en kämparglöd bland er därute. Nu kämpar vi vidare och ser till att avsluta året på bästa sätt. Ett år som har varit annorlunda och utmanande på många sätt.
Ta hand om dig!