❤ Alla hjärtans dag ❤
Det finns så många olika dagar att fira allt från kakor och bakverk till saker och sätt att vara på. Ett bra sätt att uppmärksamma just det just då men jag själv väljer de dagar som jag tycker ska få min uppmärksamhet och som passar mig.
Alla hjärtans dag är något som jag gick firade mer förr och passade på att skämma bort barn och man med något extra, nu tycker jag hellre om att skämma bort dem lite när jag tycker. Därför blev det en tårta bakad till förra helgen på tema hjärta och kärlek då jag provade på att baka en moussetårta med lite nya smakkombinationer.
Tårtan fick en chokladbotten som jag sedan täckte med ett lager chokladganache smaksatt med nutella och grovhackade hasselnötter. Ovanpå detta fick det bli ett lager vit vaniljchokladmousse och sedan ett lager körsbärschokladmousse. Allt toppades sedan med en härligt röd och blank vit chokladganache som dekorerades med vit glasyr med rosa hjärtan och vita pärlor. 
Det är väldigt roligt att göra denna form av tårta, dock måste man räkna med flera dagar då det ska frysas mellan de olika momenten. Men all den tid och framförallt väntetid som man lägger ner, ja det är så värt det!
Ha nu en riktigt härlig fredag och jag hoppas att ni alla får njuta av en helg där du bara får vara och göra vad du vill!
Ta hand om dig!