Vinterbröllop
Vilken känsla när man har hittat sin själsfrände, den personen som man vill dela resten av sitt liv med! Vilken lycka den dagen som man står där och ska binda de band som håller en ihop med den personen som gör en hel och som får en att känna sig speciell hur man än ser ut, hur man än mår. 
Jag får ibland det förtroendet av få vara en del av dessa personers viktigaste dag, den dagen då de två säger ja till varandra och får visa världen att det är deras band som är det starka och det trygga!
Vinterbröllop är inte så vanliga och jag vet att brudparet önskade en gnistrande kall vinterdag med marken täckt av snö och frostnupna träd. Just den önskningen slog inte in men jag gjorde mitt bidrag till känslan då temat var vinter och is, glittrande och glimmande, så tårtan gick i vitt, silver och glitter. Det mest spektakulära är dock insidan på tårtan, vilket jag av förklarliga skäl inte har några bilder på, då det är en regnbågstårta inut. Sex lager i regnbågens färger med vit frosting mellan varje botten i smakerna vanilj, hallon och choklad. Hela härligheten täcktes med vit Angel frosting smaksatt med vanilj och sockerpasta. Som dekoration så blev det band av gnistrande stenar och cake toppern är tillverkad av den ena bruden. Den blev så fin och hon gjorde verkligen ett bra jobb med den.
Jag tillverkade även en enkel tårta som dekorerades med band med glittrande stenar och text i vit glasyr som sedan pudrades med glimmande vitt pulver. Även denna var fylld som våningstårtan.
Självklart ska alla gäster få möjlighet att delta och äta av allt som bjuds på ett bröllop och då det behövdes något som var helt mjölkfri så skapade jag en liten bakelse. Denna byggdes med en sockerkaksbotten och fylldes sedan med frosting i regnbågens alla färger. Ni som följer Åkerdala Sockerbageri på Instagram fick se den härliga frostingen i min story förra helgen. Helt underbar blev den både i utseende och smak. Den lilla bakelsen täcktes med Angel frosting och sockerpasta som jag sedan dekorerade även den med band av glittrande stena och vit glasyr.
Nu har brudarna dragit iväg på en välförtjänt bröllopsresa och jag önskar dem båda två lycka till med resten av deras fantastiska liv tillsammans! Jag är så glad över förtorendet, att jag fick vara en del av Er stora dag tjejer!
Ta hand om dig!