A-traktor med guld
Jag har skrivit det förut och skriver det igen, det går att skapa tårtor utifrån alla möjliga önskemål. Det finns inga hinder, bara olika sätt att tolka på och göra utifrån den tolkning som man gjort. 
Ja, ungefär så tänkte jag när jag för någon vecka sedan skapade den här tårtan till Albin som fyllt 18 år. Där var önskemålet att hans A-traktor skulle finnas med och tårtan skulle vara en drip cake och färgskalan guld. Då kör vi på det! Bilder på hans egen A-traktor fick vara förbild för mitt skapande och min tolkning av fordonet ser ni på bilderna nedan. Tårtan fick smakerna vit choklad och hallon sedan spacklade jag den med marängsmökräm och hällde över en guld-drip som pricken över i:et. A-traktor, siffror och bokstäver är skapade i sockerpasta. 
 
Att modellera fordon är lite knepigt då de är så symetriska i sina former. En människa eller ett djur ser sällan eller aldrig lika ut på båda halvorna och då gör dessa olikheter den del som ger figuren dess egenhet och egenskaper medans ett fordon är ett dött ting som är stöpt i en form på fabrik när den tillverkas, vilket ger mig som skapare av fordonet en hel del utmaningar. Jag gör mott bästa och är medveten att prportionerna inte alltid stämmer överens med verkligheten, men mina tårtor är personliga och det är det som räknas. 
Har en hel del foton på de senaste tårtorna att redigera, men just nu är det lite tidsbrist på alla fronter samtidigt som den tid som jag får över är jag så "egoistisk" att jag lägger på mig själv. Men den ego-boosten som jag gör den lovar jag att du som kund får nytta av sedan i efterhand. En win-win-situation helt enkelt. Bra va?
Ta hand om dig!