Ap-tårta
Att dekorera tårtor med mycket detaljer kräver sitt och en tårta med få detaljer kräver nästan mer. En tårta med få detaljer behöver bli mer exakt och det är svårt att "dölja" skavanker med en extra liten dekoration, för den tårtan ska inte ha något extra. Lite så gick mina tankar när jag skapade min första ap-tårta i min karriär. En kille på 4 år som skulle ha kalas i dagarna två och till det ena kalaset så önskades just en ap-tårta, eller rättare sagt ett aphuvud till tårta. 
Utifrån detta önskemål samt att den skulle innehålla smaker som var barnvänliga, här blev det jordgubb och choklad, så skapades det en söt liten apa här på Åkerdala Sockerbageri. Jag tror nog att Loui blev nöjd med tårtan. 😊
Det blev ytterligare en tårta till Loui, han hade ju ett kalas till men med annat tema, men den får jag ta och visa en annan dag. 
Har en del fotade tårtor som har gått ut till kunderna men som jag inte riktigt hunnit med att redigera och fixa till. Har förhoppningar att jag ska hinna med att ta en längre sittning här vid datorn i helgen, så jag hoppas att du tittar in till mig då!
Ta hand om dig!
#1 - Anita

Men så fin tårta :D :D

Svar: Tack snälla du! 🤗
Viktoria Grönqvist Alvin