Att se bra ut!
Ja, oavsett hur du tolkar rubriken så är de alla tolkningar på sätt och vis viktiga för mig. Någon kanske lite mer viktig än den andra, men viktiga.
I måndags så blev det viktigaste av tolkningarna äntligen färdig då jag fick hämta mina nya glasögon. Som jag längtat! Inte bara för de nya glasen, jo synen hade förändrats lite, utan för att jag valde ett par andra bågar också! Det är ju så roligt att förnya sig, oavsett hur liten förändringen är. För jag ska erkänna att jag ibland kan känna mig så jäkla trist och alldaglig när jag tittar mig själv i spegeln. Tur då att den minsta lilla förändring kan göra stora lyft och känslan av att vara lite "piffig" kan hålla i sig både två och tre veckor efter det. Känner du igen dig? Skulle tro det.
Före
Efter
Ni som följer min egen privata Instagram har redan sett dessa bilder då jag inte kunde hålla mig och var tvungen att visa de nya glajjerna för er. Men för er andra, här är dom! En lite mindre och rundare båge då jag tyckte att de andra blev lite breda efter min viktminskning som jag gjorde för ett år sedan. Som jag skrev ovan, det är viktigt att se bra ut! Oavsett hur!
Ta hand om dig!