Babblarna
Här är det tvära kast som gäller och det som finns i huvudet just för stunden går ut till er, men jag är ju medveten om att ni själva gör ett val om ni vill läsa eller inte.
Då jag just avslutat bokföringen för den här månaden så kände jag att jag var tvungen att ta något lättsamt istället och vad passar inte bättre då än att titta in här till er med en liten visning av min första Babblar-tårta! Jo, du läste rätt!!! Trots att dessa figurer är så omåttligt populära så har jag inte fått någon förfrågan förut under denna tid som jag har hållt igång mitt bageri, men någon gång ska ju alltid vara den första.
Det är ju alltid lite pilligt och klurigt att modellera figurer som dessa då de alla har olika karaktärer och det gäller att fånga dem så gott det går. Nu är det ett gäng mysiga, runda och glada karaktärer som utåt sett är ganska lika i sina minspel, så det var bara att modellera på och skapa dem till denna första födelsedag för lilla Leyla.
Här är det blåsigt och molnigt idag så jag har inte den minsta lust att vistas utomhus, men det känns helt okej då jag vet att det kommer andra dagar där jag kan göra det där som jag tänkt men inte som är livsviktigt. Istället blir det nog en liten stund i soffhörnet och några sidor i boken som jag började på här om dagen. Jag har hamnat i en läslust och det gäller att hålla i när den slår till, även om det för tillfället bara är lite lättläsat spännande romaner som står på listan, men så länge det är lättläst kanske lusten håller sig kvar.
Ta hand om dig!