Förväntningar
Jag har en tendens att bli lite rastlös vissa dagar när det inte händer så mycket och då får man se till att det händer något. Det kan vara små och stora saker och förväntningarna kan vara även där stora och små.
Här har jag en benägenhet att bli lite nedslagen för en stund då mina egna förväntningar inte stämmer överens med den upplevelse som jag "utsätter" mig för. Jag sätter oftast ribban liiite för högt för att sedan inse att den kommer att rivas ganska så snart, men har genom åren lärt mig att det bara är att lägga upp ribban igen men den här gången lite lägre eller faktiskt ibland inte lägga upp den alls utan att låta den ligga. 
Rätta mig om jag har fel men jag tror att vi är ganska många i vårt avlånga land som sätter de här förväntningarna och ribborna ganska högt och ställer också höga krav på oss själva och den omgivning som vi hamnar i vid olika tillfällen där det ska bli lyckat utan några som helst skavanker. Det är givetvis både på gott och ont att sätta ribbor och ha förväntningar, bara vi kan lyckas hantera det på ett bra och schysst sätt där ingen kommer till "skada". 
Det är lätt att scrolla igenom Instagram, Facebook och andra sociala medier och jämföra sig med det som finns där. Alla snygga bilder (som oftast har tagit lång tid att arrangera och redigera för den som är fotografen), alla härliga inlägg om var man befinner sig just nu (där det utesluts i texten om att man kanske åkte fel tio mil innan man kom fram, spillde rödvin på den fina vita sommarblusen eller trampade i hundbajs på vägen till restaurangen där man sedan åt så god mat). Ja ni hör ju hur vi gärna ställer egna krav utifrån våra förväntningar utifrån de bilder och små fragment som vi matas med dagligen och sedan tro att vi är misslyckade för att vi inte har det lika lyckat och bra under vår dag (vi som spiller på oss, trampar i det vi inte ska, kör totalt fel för lokalsinnet är ur funktion och så vidare). Är jag ensam om detta?
Där kom Viktorias rastlösa funderingar in i ditt liv med buller och bång. Hon som så lätt trillar dit en stund i tanken om att andra har fantastiska dagar fyllda med tjo och tjim, vilket många har och även jag när jag väl får reflektera över min dag, men sedan kommer på att det är bara ögonblicksbilder som ger mig både inspiration och glädje. Så fortsätt bomba mig i mina flöden med bilder som är fantastiskt vackra och de helt magiska upplevelser som ni har, för jag gillar dem!
Ta hand om dig!