Klanens årsmöte
I söndags så passade Grönqvist-klanen på att ha sitt årsmöte. Ja, klanen har förändrats under åren som gått men grunden har bestått sedan starten. Vilka vi är som är grunden? Ja, där hittar du mig och mina två barn. Våra övriga "medlemmar" har varierat något genom åren men består sedan 16 år tillbaka av min man och har undan för undan utökats med mina barns sambosar. 
Vi har en speciell lokal som vi har vårt årmöte i, där vi aldrig är ensamma, och ligger några mil norrut. Vi åker nämligen och äter glass i Söderköping och då på glassrestaurangen Smultronstället. Det är en tradition att åka dit och vi genomför den här resan varje år och hoppas att vi fortsätter många år framöver, därav blir det en form av årsmöte även att vi ses under resten av året. Det är något visst att stå och köa för att få slå sig ner vid ett bord och få bläddra i menyn med alla glassar och jag är så nöjd med att det blir av och att det blir endast en gång per år. Efter ett besök där så är man rätt mätt på glass ett tag framöver.
En "Äppel päppel" blev årets flass för mig!
Vi har under de senare åren gjort det till en heldag och den här gången så avslutade vi årsmötet med ett restaurangbesök på O'Learys i Linköping och kaffe hos dotter med sambo. Man kan lugnt säga att vi rullade hem sedan och efter en sådan här dag så har man verkligen gett paltkoman ett ansikte! Men vi gör om samma procedur nästa år.
Vad har du för semestertraditioner?
Ta hand om dig!