Lite nytt.
Nu har jag funderat och funderat och kommit fram till en lösning på det som jag funderat över ett tag nu. Åkerdala Sockerbageri har från och med idag en egen blogg där jag lägger upp de tårtor som jag skapat i mitt företag. Du hittar bloggen här: https://akerdalasockerbageri.blogg.se/
Beslutet har jag grundat på den besöksstatistik som jag har här och där jag ser att ni läsare hellre tittar in de gånger jag skriver personliga inlägg och ni är färre när det handlar om vilka tårtor jag skapat i företaget. Det gjorde då mitt val enkelt och jag har nu suttit och skapat den nya bloggen lite snabbt och kommer säkerligen att göra förändringar i utseendet vad det lider.
Ni är alla så välkomna till företagets blogg och givetvis att stanna kvar här på min privata blogg som nu kommer att vara mycket funderingar kring livet och kanske ett och annat recept på de bakverk som jag bakar till oss här hemma på Åkerdala. Båda platserna finns till för er och jag hoppas att ni hänger med mig på båda mina bloggar framöver!
Jag blir så glad över de kommentarer och gillningar som ni lämnar här på bloggen, det värmer mitt hjärta!
Ta hand om dig!