Bygga bo
Jag skulle faktiskt själv vilja påstå att jag är ganska händig och klarar av mycket mer än jag tror. Visst, jag har väldigt mycket stöttning av min man, men han ger bara råd och förklarar kring de projekt jag tar mig an, han tar aldrig över dem. Det gör ju att jag vågar tro mer och mer på mig själv och blir duktigare på att hitta strategier hur jag ska lösa de eventuella problem som kanske uppstår vid olika tillfällen. 
Mitt senaste projekt blev ett hotellbygge i fyra våningar där varje svit inreddes på olika sätt och med olika material. Ja, inget riktigt hotell utan ett insektshotell. Större byggnader vet jag inte om jag skulle klara ut just nu. Då jag gärna odlar egna grönsaker och har lite jordgubbs- och smultronplantor samt några fruktträdbså är jag mån om att det finns insekter som gör att det ger mer bär och frukt. 
Ja, sedan kan man ju köpa färdiga insektshotell, men med virkesspill och annat att ta till så blev det ett hemmabygge som nu sitter i päronträdet vid den delen av landet där vi har sått ängsblomsfrön. Så nu mina små insekter har ni full lyx här på Åkerdala!
Ta hand om dig!