Teenage Mutant Ninja Turtles
Här är jag igen! Det kommer små sporadiska inlägg från mig när jag hittar en lucka i schemat och timmen inte är för sen. För hur det än är så vill jag inte göra något lite halvdant utan ska jag göra något behöver det bli ordentligt gjort, annars kan det kvitta.
Är nyligen hemkommen efter en skön löptur i spåret och när jag tränar så poppar det upp tankar om både det ena och det andra och av någon konstig anledning så kom jag att fundera över gamla barnprogram där jag landande hos karaktärerna Teenage Mutant Ninja Turtles och kom då på att jag inte har visat den tårta med dem som gick ut i början på maj. 
Det är alltid kul att få variera mitt skapande med alla dessa figurer och att det finns karaktärer som håller än idag är ju roligt, att det blir på så sätt en generationsresa med barndomsfavoriter. Så det kanske finns någon här som blir lite nostalgisk när ni får se bilder på tårtan. 
Den här fick Ralf när han fyllde 5 år och det är ju självklart att man ska ha en tårta med sina favoriter på! Det finns inget att orda om det! 😊
Tårtan blev färdig sent på kvällen och fotograferades i det ljus som erbjöds just då, där av den lite sämre bildkvalitén.
Imorgon jobbar jag sista dagen innan semesterveckorna drar igång och jag ska verkligen hitta mer tid till att titta in här och underhålla er på det sätt som jag kan.
Ta hand om dig!