Baby shower för en liten...?
Idag är det så olika hur blivande föräldrar vill ha det när det gäller att ta reda på barnets kön eller inte innan hen har sett dagens ljus. Jag själv tyckte att det var en stor del av längtan och väntan att skapa en kontakt och lära känna den lilla i magen, ja liten och liten Kristoffer vet jag kanske inte om du var när du föddes medans du Andrea var ju inom normalkurvan, oavsett vilket kön den hade. Att få bli överraskad när det lilla livet kom ut i världen och få höra det första andetaget och den hesa gråten, se den lilla kroppen som lades på magen för att sedan få veta om det var en pojke eller flicka som låg där. Oavsett hur vi väljer att göra så älskar vi dem alla våra barn för dem de är. 
I helgen var det dags för en Baby shower för blivande föräldrar som snart ska få uppleva bland det mäktigaste och mest fantastiska i livet. Här var inte könet på barnet något känt och därför önskades en tårta som passar vilket som. Jag önskar de blivande föräldrarna all lycka till och ni har en mysig tid framför er!
Det fick bli en spritsad tårta i färgerna blått, lila och rosa och som cake topper så modellerade jag en liten bebis i färgerna vitt och grönt. Tårtan fylldes med smakerna blåbär och jordgubb vilket är en god kombination för bärälskare och sedan så spritsades det rosor i marängsmörkräm. 
Att skriva om just barn och baby shower´s vet jag kan vara känsligt för många. Det finns så många olika anledningar till varför man inte vill/kan/får skaffa barn och att det inte alltid är lätt att läsa och få ta del av andras lycka som man kanske känner skulle fått vara ens egen eller något som samhället förväntar sig att du ska vilja göra. 
Jag har själv upplevt kampen hos andra där det som stod högst upp av alla önskningar i världen var att få bli just föräldrar och jag vet vilken smärta och känslomässig berg- och dalbana det är. Jag stöttar alla er som kämpar och strider, gråter och skriker av frustration. Ni är så mycket värda det efterlängtade lilla livet! Jag står bakom er som väljer att inte skaffa barn, orsaken till det är bara din och ingen annan ska dömma dig för det val som du gör, det är ditt val! Jag gläds med alla er som fått och får uppleva det största miraklet i livet, att få hålla sitt barn i sina armar, oavsett hur det lilla livet kom till er!
Ta hand om dig!