Dop med raggarbil
Det är så häftigt när man får förfrågan om doptårta och att önskemålet är att få en mörkare blå raggarbil till cake topper! Jag har aldrig gjort det förut och det kanske dröjer ett bra tag innan nästa gång, men så häftigt!
Att gå sin egen väg och önska något som ingen annan har, det är drömmen för mig. Det är jätteroligt allt det jag gör men just de där lite annorlunda sakerna ger alltid en lite extra kick i arbetet.
Just den här tårtan fylldes med smakerna blåbär och vanilj vilket matchar tårtans utsida också. Det är också något som ger en extra effekt att välja smaker utifrån deras färger för att skapa en helhet när man har skurit i den. Givetvis så ska inte endast utseendet få bestämma utan först och främst vad man själv tycker om, eller vad den som är huvudperson gillar bäst.
Här på bloggen är det högt och lågt, brett och smalt och allt där i mellan! Det är en blandning som jag tycker om och hoppas att även du gör. 
Som bloggare hör man ofta "råden" att inte vara för bred i sitt skrivande, att vara mer nischad, för att få mer läsare. Men det är inte jag, det speglar inte mig och min personlighet. Jag är en person med tankarna både här och där men med fötterna väl förankrade i marken. 
Så du som gillar lite av varje, häng kvar här hos mig! För här händer det allt mellan himmel och... ja... jord? 
Ta hand om dig!