Friidrott på tårtan
Att hålla igång kroppen är nyttigt på alla sätt och vis. När man rör på sig så får man inte enbart bättre hälsa utan hjärnan får sitt också. Och vem vill inte bli smartare liksom? 😉
Förra helgen så fyllde Felix 8 år och han är en kille som håller på med balnd annat friidrott. Hans önskemål vad det gällde tårtan utseende var att det hade med sporten att göra, i den åldern så testar de på de flesta grenar, och att klubbemblemet för Södra Vi IF skulle finnas med. Kunden önskar och bagerskan på Åkerdala Sockerbageri fixar! Precis som det ska vara när det beställs personliga tårtor. 
Fler bilder hittar du på Facebook och Instagram.
Tårtan fylldes med vaniljkräm, hallon och vaniljkrämsgrädde och täcktes sedan med maränsmörkräm och sockerpasta. Alla dekorationer tillverkades av sockerpasta förutom sanden i längdhoppsgropen som är krossade kex och gräset som är spritsad marängsmörkräm. Felix själv fick vara med på tårtan och visst blir man trött men lycklig av att tävla! Vilket man kan se på den lilla filuren i gräset.
Ett gott betyg fick jag också när Felix mamma skickar meddelande om att han inte vill att de ska skära i tårtan för den är så fin. Då blir man glad och känner att man verkligen har lyckats med det som beställaren önskade.
Nu fortsätter vi att njuta av denna soliga lördag och tar hand om varandra i denna osäkra värld som vi har just nu. Att följa de direktiv som ges i Sverige är viktigt att alla följer och respekterar, för din och dina medmänniskors skull! Detta gäller även mig som tar emot kunders beställningar och jag håller mig uppdaterad och uppdaterar er om det är förändringar som berör verksamheten. Bäst hittar du den informationen på min Facebooksida eller Instagram.
Ta hand om dig!