När allt är roligt!
Nu är jag inne i en period med mycket energi, mycket att göra och en beslutsångest om det mesta. Det kan låta negativt med beslutsångest men i det här fallet inte alls! Det är bara det att jag har för mycket roliga saker att göra/ta tag i att tiden som är till förfogande intw räcker till. Här får jag sålla och prioritera, men när allt ät roligt, hur gör man då? 
Idag tog jag en löparrunda för att rensa tankarna och försöka bena upp och planera hur jag ska gå tillväga, men ärligt talat så kom jag inte framåt i planeringen. Kanske bättre att låta bli att försöka strukturera upp det och istället vara flexibel/ostrukturerad/rörig ett tag och sedan så kanske, kanske det blir något som blir färdigt och andra bitar faller på plats. 
Ja, vilket problem att ha för mycket roligt på agendan! Appropå roligt, så är det härlig lördag och här på Åkerdala har vi njutit (och firat) dammsugarens dag, ja kakan då förstås. Jag passar på att göra dom av rester som blir efter tårtbakning och jag har inget direkt recept jag går efter utan anpassar efter vad jag har för ingredienser hemma.
Grunden är dock alltid 50 gr rumsvarmt smör, 1 dl florsocker och 1 dl antingen havregryn eller riven kokos. Sedan tillsätter jag kaksmulor efter tårtbotten eller sockerkaka pch smaksätter med t.ex. rom, Baileys eller kaffe och späder med någon form av vätska om det blir för torrt. Har jag inga chokladkaksmulor så tillsätter jag kakao i smeten. Allt formas till en lagom lös och kletig deg som rullas till längder och får vila i kyl. Kavla ut marsipan och täck längderna, se till att få ihop skarven ordentligt. Skär dem i lagom, här är lagom relativt, långa bitar. Doppa ändarna i smält choklad. Ät! 
Imorgon är min ambition att sitta och jobba vid datorn för att redogera bilder från alla tårtor från denna jelg samt förra helgen. Jag tror säkert att någon är lite nyfiken på vad jag har levererat för tårtor den senaste tiden och dessa ska jag försöka hinna med att posta på Åkerdala Sockerbageri's sidor men även här. 
Nu ska jag fortsätta att njuta av lördagskvällen och ett glas vin framför TV:n. Det blir nog inget Mello för oss utan det får nog bli att leta på Netflix efter en film. Du kanske har något bra filmtips?
Ta hand om dig!