Skogsmaskiner
Det är så häftigt när jag får förfrågan om att skapa tårtor med dekorationer som jag knappt vet vad det är. För några veckor sedan så kom den just en sådan förfrågan om jag kunde göra en tårta med grävmaskin (jo, den vet jag hur den ser ut), skotare och skördare. Hm... de två sistnämnda har jag koll på att de jobbar i skogen, men hur de ser ut det är en anna sak. Självklart svarade jag som Pippi Långstrump att det har jag inte gjort så det klarar jag säkert och vet ni vad? Det gjorde jag! Pilligt jobb då maskinerna blev ganska små för att passa på tårtan, men jag gillar smått och pilligt s det blev alldeles perfekt jobb för mig. 
Blev så glad när det även kom glada tillrop och tack efter kalaset att det blev perfekt och när storebror till födelsedagsbarnet blev lite avis och önskar sig en tårta han med av mig till sitt födelsedagskalas, ja då är det ett gott betyg!
Fler bilder hittar du på min Instagram och Facebook-sida: @akerdalasockerbageri och Åkerdala Sockerbageri.
Tårtan fylldes med smakerna choklad, vanilj och hallon och sedan täcktes den med marängsmörkräm och marsipan. Jag tycker att det är enklast att arbeta med att modellera i sockerpasta så alla dessa fordon och detaljer har jag gjort i det. Så nu har jag lärt mig allt om skogsmaskiner och hur de ser ut!
Ta hand om dig!