Vad gör jag för att ta hand om mig och må bra?
Ska erkänna att jag är ganska sliten psykiskt efter den här veckan som verkligen inte varit som mina veckor brukar vara. Vi alla drabbas av Coronakrisen på något vis och jag är tacksam att jag är lyckligt lottad att ha det så bra som jag har det. Det finns så många som har det så mycket värre både fysiskt och psykiskt och jag är villig att hjälpa andra så mycket jag kan.
För mig själv så har jag andningshål som jag tar till då det "krisar" till sig. 
  • Träning: att fysiskt ta ut mig med övningar där kroppen bara skriker efter vila gör att fokus förflyttas från tankar till kroppen och att genomföra övningarna rätt för att inte skada mig. Löptur i elljusspåret där kroppen sköter det fysiska självt medan jag kan fokusera på att rensa tankarna. Jag har otaliga gånger sprungit av mig ilska, fått ordning på de idéer som jag haft, gråtit floder av tårar när jag varit ledsen och kommit ut på andra sidan med en annan syn på det som innan var nattsvart.
  • Unnat mig att äta något gott! Och vad som har varit gott har helt enkelt bestämts för stunden. Ibland har det varit en tårtbit/bakelse/kaka, ibland har det varit havregrynsgröt med lingonsylt och allt där imellan. Med en snäll och mätt mage känns oftast världen lite bättre.
  • Den sista punkten är att få baka och jobba med att skapa tårtor till er i mitt älskade företag.  Här får jag chansen att gå in i jobbet och världen runt omkring mig försvinner, jag är bara här och nu!
Nu ser allt inte så positivt ut i den värld som vi lever i men jag hoppas att du kan hitta något positivt som du kan glädjas åt. 
Jag fortsätter att skapa tårtor på beställning till er och följer alla de restriktioner som gäller. Om jag kan glädja några personer i denna dystra tid med mina tårtor så är jag supernöjd och glad. Så tveka inte att förgylla både sinne och mage en stund med en tårtbit eller två!
Ta hand om dig!