Jag andas, jag lever, jag finns
Någon kanske tvivlat, någon kanske undrat, någon kanske inte har brytt sig och någon kanske inte funderat över det, men här är jag! 
Just nu är jag inne i en fas i livet där jag inte hinner allt jag vill göra utan får prioritera det som finns att lista upp. 


Mitt ordinarie arbete som pedagog hamnar överst på listan då det är något som måste göras för min överlevnad, för att leva på luft och kärlek går inte hur mycket man än skulle vilja. Nummer två på listan står mitt älskade Åkerdala Sockerbageri, det vill säga all den kärlek jag får lägga ner på de tårtor som ni beställer av mig till era speciella dagar. Min familj är egentligen överst på listan, men med vuxna barn och en man som finns vid min sida vid med- och motgångar, så är det lättare att anpassa livet med dem nu än vad det var när barnen var yngre. Jag är nu också inne i en period där träningen ger mig så mycket energi och kraft  så den vill jag absolut inte prioritera bort och kvar blir inte många minuter av dygnets vakna timmar. Självklart skulle jag önska att jag hann med att titta in här mer och oftare och jag har en förväntning att det snart kan bli så när det blir lite mer ledigt. Kameran börjar fyllas mer och mer med material att redigera för att visa upp här.
Jag har även planer och visioner kring mitt företag och hur jag ska gå vidare med det, jag skulle absolut inte vilja vara utan det nu när jag kommit så här långt, men behöver få några pusselbitar på plats och någon att bolla mina idéer med innan jag tar några beslut. Jag har ingen brådska utan låter det ta den tid det tar. Det brukar bli bäst då. 
Nu får vi hoppas och tro att det inte dröjer allt för länge tills jag tittar in här igen.
Ta hand om dig!