När kärleken till ishockeyföreningen Brynäs är stor
Den här tiden som råder nu slår olika hårt för olika människor på olika sätt. Givetvis tänker jag extra mycket på alla de familjer som drabbas av sjukdomen personligen på ett eller annat sätt och önskar att så många som möjligt kommer ut ur denna pandemi på bästa tänkbara sätt.
Då det råder restriktioner om att vi inte ska vistas mer än 50 personer på samma plats är det många olika evenemang som ställs in så som konserter, teatrar och idrottsevenemang. Just idrotten samlar många likar på ett och samma ställe vilket jag tycker är helt fantastiskt och fansens kärlek till sina lag är så otroligt stark och är något som ofta går "i arv" från den äldre generationen till den yngre. Ni som har läst lite psykologi kan fundera över om det är arv eller miljö... 😉
Det händer ibland att jag får förfrågningar om tårtor med olika föreningars klubbemblem på och den här gången var det Brynäs som stod på önskelistan. Det var en överraskningstårta till födelsedags"barnet" som är en inbiten Brynäs-fan och givetvis skapade jag en tårta utifrån klubben och dess hemma-matchdressar. 
Tårtan fyllde jag med smakerna blåbärsmousse och citronmousse, täckte den med marängsmörkräm och sockerpasta. Pilligt att fixa alla blad till själva emblemet och de små tröjorna, men det är oftast de små detaljerna som gör det lilla extra på tårtan. Jag gillar när jag kan skapa en tårta där beställaren får chansen att upptäcka nya detaljer hela tiden, som i en målning ungefär. Jag kanske ska börja kalla mig tårtkonstnär snart?
Nu ska jag tillbringa eftermiddagen att redigera alla bilder på tårtor som har gått ut nu under två veckor. Jag har precis laddat ner nästan 200 bilder så det tar nog en stund innan jag är färdig. Nu ska jag försöka att ta mig lite tid att titta in här och visa upp lite tårtor under helgen. Bara tekniken är med mig...
Ta hand om dig!