Teletubbies
Är det någon som kommer ihåg dessa figurer? De var väldigt populära för ett antal år sedan, Googlade fram att det första programmet kom 1997 och det sista 2001, och lever fortfarande kvar hos en del barn. Kanske att det så att det är föräldrarna som tittade när de var små och nu överfört intresset till sina barn.
Jag fick äran att göra en Teletubbies-tårta för ett tag sedan och alla figurer skulle givetvis vara med. Fyra figurer med olika egenskaper som modellerades i sockerpasta. Tårtan blev en riktig chokladbomb med chokladbottnar och fyllning av chokladfluff. Tårtan täcktes sedan med marängsmörkräm och sockerpasta. 


Här är det grått och molnigt idag och regnet hänger i luften så att det får nog bli en inne-dag idag. Det finns en del att förbereda och planera upp inför kommande uppdrag och jag gillar att ligga steget före så tiden och dagen kommer spenderas i mitt älskade kök här på Åkerdala. 
Ta hand om dig!
#1 - Jeanette

Så fin 🍰! Mina stora barn älskade teletubbies och den videokassetten gick varm här hemma för sisådär 20 år sen, kunde namnen på alla fyra då men det finns inte kvar i minnet 😊 kram från jeanetteekberg

Svar: Tack så jättemycket! 🤗 Lite nostalgi med andra ord för dig när du fick se tårtan.Ha det gott! Kram
Viktoria Grönqvist Alvin