Vilken galen vecka!
Att skriva den rubriken ger möjligheten till att göra olika tolkningar och beroende på vem som läser och vilka personliga referenser man har då utgår ju alla från sitt eget.
Min upplevelse av min galna vecka är bara positiv, men fylld av blod, svett och tårar. Hårt jobb har kantat mina kvällar efter mitt ordinarie jobb, stressen har hållit mig lite extra på tårna och vaken lite längre än vad jag brukar och visst har en och annan svettdroppe visat sig i pannan när simultanförmågan har fått visa vad den går för. Tårarna då? Ja jag har inte brutit ihop och gråtit ledsamhetstårar över arbetet som jag utfört utan tårarna har runnit av skratt över de poddar som jag lyssnat på när smörkrämen har strukits släta längs med kanterna på tårtorna, när sockerpastaremsorna har flätats samman till Pippi Långstrump-flätor och nallar och elefanter har fått sina ögonbryn ditsatta med största precision. 
Den här veckan har varit galen då hela fem tårtor har gått ut till kunder, varav tre har varit Pippi Långstrump-tårtor. Det är ovanligt att det är så många beställningar och förfrågningar även i "vanliga" tider  men min tolkning är att nu passar man på att fira med familjen ensamma hemma och behöver då inte anpassa datum och tider efter vad som passar gästerna bäst utan nu kan man fira på rätt dag, det vill säga födelsedagen. Jag tycker att det är jättekul och jättemysigt att man gör så här och jag är så tacksam över att få vara en del av dessa dagar! Så nu är kameran fylld med ytterligare fler bilder som jag måste hitta tid till att redigera och publicera i Åkerdala Sockerbageri's sociala medier. Tyvärr är tid en bristvara just nu och jag vet att jag måste prioritera annat i livet än att sitta ner på ändan vid datorn för att fixa och dona med detta. Men jag lovar att det kommer framöver.
Jag vill till sist tacka alla er som kikar in här till mig trots att det är glest mellan uppdateringarna nu! Ni är guld värda och ni förgyller alla min tillvaro med era gillningar och kommentarer, både här och på mina olika sociala medier. 
Ta hand om dig!