När linjen är hårfin...
Just nu lever vi alla med känslan av att den trygga stabila vardag vi är vana vid har hamnat i någon form av overklighet, där inget är som det brukar och vi vet inte när vi kommer tillbaka till det normala. Om vi någonsin kommer att göra det. 
En liten avvikelse i en annan del av världen påverkar oss på daglig basis där linjen är så hårfin mellan respekt och rädsla för många av oss. När det okända, overkliga och framförallt den osynliga fienden kommer närmare, ja då är till och med jag tom på ord och jag känner hur det blir svårare och svårare att vara positivt inställd till något alls.
Men jag vill inte sudda ut gränsen mellan respekten och rädslan på grund av vad konsekvensena skulle kunna bli. Då jag genom livets alla erfarenheter har upptäckt att rädsla har en förmåga att stänga av den rationella delen av tänkandet och skapar en imaginär verklighet som på något sätt trycker undan det som är här och nu. 
Respekten behåller jag inför världens faror och hot och jag kommer att slåss för att inte rädslan ska vinna över mig den här gången heller! 
Ta hand om dig!