Jag ska bara... och så blev det fullt av Palettblad!
Visst är vissa dagar värre än andra. Jag menar när tidsoptimismen sätter in och man tror att man ska hinna allt och lite till för att sedan också har en stund över till att bara lata sig och inte göra någonting. En sådan dag har jag haft idag. Inte så att jag är bitter och sur över det som inte blev eller det som hanns med, utan det här blir mer eller mindre ett konstaterande. Det blir så ibland.
Det som är det jag är mest förundrad över är att jag själv inte förstår när jag börjar att skriva ner min inre mentala att göra-lista som bara ökas på med mer och mer saker, för att även se hur det ena efter det andra bockas av. Jag är glad över det som jag har gjort och det som inte blev gjort, det är det inte hela världen att jag inte hann. Det finns ju kvar... om inte den där Nån Annan tar tag i det... för den personen ska finnas har jag hört, men aldrig sett hen. 
En av de saker som jag hann/prioriterade/valde att göra var att ta tag i de sticklingar av mina Palettblad som ville ner i jorden. Jag har verkligen inte gröna fingrar och kan ta död på en Garderobsblomma på rekordtid, men Palettblad! Jag bara säger det: Här har ni "The Queen of Palettblad" och som än så länge inte har tagit kål på en endaste av dessa finingar, utan jag får dem att trivas och förökar dem nu så det står härliga till. Det är nu fullt i fönstret där de verkligen trivs, jag törs inte flytta på dem, och har nu ett antal som jag ska försöka få nya hem till. Har redan fått positiva svar om adoption av några av dem vilket känns betryggande. 
Nu tar vi tag i resten av de få timmar som är kvar av denna helg och så låtsas vi att det är varmt, strålande sol och som en härlig sommardag imorgon när vi vaknar upp! Man kommer långt med positivt tänkande och en stor portion fantasi!
Ta hand om dig!