Världen runt...
Livet snurrar på. Snurrar på i ett tempo som jag just nu inte trivs med. Jag vet att det beror på att de delar i livet som är just mitt liv inte snurrar på i samma takt, de är just nu osynkroniserade och det får mig och mitt humör ur balans. Ni vet då små saker byggs upp och blir stora i onödan och det är svårt att hålla nere dem. 
Jag försöker att hitta balansen igen genom att bryta mönstret och göra något helt annat än det som ger mig irritationskänslan i kroppen. Det handlar om, iallafall för mig, att skapa någon annan känsla och befinna mig i en omgivning som får mig att ta steget ur den gnagande känslan och få distansen till det som skaver. 
Som att gå och strosa hos antikhandlaren och få känna den materiella lyckan när jag äntligen lyckas hitta den finaste jordgloben och det vackraste rakskrinet som just jag vet och önskat att hitta. Att få släppa tankarna på det grå och tråkiga, lyfta blicken och titta på de gnistrande prismorna i kristallkronorna i taket, att lyfta den tunna skira kaffekoppen på fat, att känna de handvävda handdukarnas sträva fibrer i handen, det är för mig ett sätt att bryta det som skaver och nöter och få ny energi. Vad gör du när livet skaver?
Ta hand om dig!