Det är väl tanken som räknas, eller?
Att ha ambitioner är alltid bra, eller hur? Sedan vad man gör av dessa är en heeeeelt annan sak. Jag hade en ambition eller mer tanke med eftermiddagen och det var att ta en powerwalk. Kände att jag skulle behöva gå av mig lite tankar och rastlöshet, men sedan vet i sjutton vad som hände!!! För jag har då verkligen inte gått någon powerwalk, utan helt tvärt om blev sittandes framför datorn med den där otroligt roliga bokföringen som skulle varit gjord för sisodär en vecka sedan. 
Bokföringen var i och för sig också en tanke och ambition för en vecka sedan och vips(?) så var den gjord idag. Jag kanske har en fördröjning på en vecka, så med andra ord så går jag en powerwalk nästa vecka på tisdag eftermiddag... Hmmmm, min "timer" kanske är lite felinställd och behöver justeras?
Men handen på hjärtat, hur ofta tänker man inte att man ska göra både ditt och datt, men inget blir genomfört. Ibland tror jag att det bästa är att bara göra, inte fundera för mycket innan utan bara ha siktet inställt på det som ska ske. Övertänka saker kan göra så att det går åt fanders med det man tänkt. Se bara hur det gick med min powerwalk. Eller är det helt enkelt så att det är tanken som räknas?
Ta hand om dig!