Här är jag!
Oj! Förlåt! Jag har visst varit frånvarande bra länge den här gången. Jag har en ambition att skriva, förbereder mig mentalt men sedan kommer liksom något annat imellan. Det är väl det som kallas livet antar jag...
Jag är fullt upptagen med båda mina jobb och önskar att dygnet hade lite fler timmar än det har. Jag försöker att få in det jag helst av allt vill få ut av min dag och har med tiden lärt mig att prioritera och inte se det som ett misslyckande när jag inte hinner med det som jag så enkelt har planerat i mina tankar. 
Just nu inser jag att jag behöver tanka mitt förråd av härliga minnen från de här fantastiskt fina dagarna som vi har haft nu och inse att de är mycket värda sedan när höststormarna river i träden och regnmolnen sveper förbi som mörka sammetsgardiner över himlen. Då får jag tänka tillbaka på de varma dagar som varit men även ha en härlig längtan efter de dagar som väntar nästa år då jag får låta solen värma den vintertrötta huden och jag vågar återigen sparka av mig strumpor och skor för att låta grässtråna smeka fotsulorna. 
Att glädjas över andras lycka är något som jag också har unnat mig mycket av den senaste tiden. All lycka behöver inte vara min egen utan jag njuter av att få se andra lyckas och se hur deras liv utvecklas åt det håll som just de vill. Avundsjuka och missundsamhet tar mycket energi och helt onödig sådan. Nej, bättre att glädjas åt andras lycka och att själv sträva mot det som man mår bra av. Det finns trots allt så mycket att vara tacksam och lycklig över här i livet!
Ta hand om dig!