Tack! Och välkommen in!
Så glad jag blev när jag fick läsa alla fina kommentarer på Facebook, ja det är där de hamnar, kring mitt förra inlägg om att bära sitt eget kors och att analysera, reflektera och agera. Jag tror att jag många gånger sätter ord på det som många andra tänker, men man blir osäker på om det är okej att tänka och fundera på det sättet.
Jag har valt att kasta mig ut i ett fritt fall och jag gör som mina bästa poddkompisar Björn och Navid gör, jag provpratar men i det skrivna formatet, kring mycket av det som jag funderar över.
Här inne är det högt och lågt, brett och smalt, men det är mitt ställe där jag får ventilera mina tankar och du som läser är så välkommen att bara läsa, läsa och gilla (det lilla hjärtat sist i varje inlägg), läsa och gilla och kommentera eller bara läsa och kommentera. 
Jag tror att ni läsare också har så mycket kloka tankar kring det som jag "skramlar" kring (jag slog ihop orden skriva och svammla så fick jag skramla) och jag tar gärna emot dem här om du vill. Det jag skriver är inga sanningar utan mer ett sätt för mig att fundera och reflektera kring livet och det som jag upptäcker. Det gör att jag mår bra och jag känner att jag genom detta skramlande får många av mina egna olösta problem och svårigheter att bli mindre och gör det lättare att komma vidare. Som jag skrev igår så försöker jag att tänka ut om det är något jag kan påverka, då påverkar jag, eller om det inte går att påverka, ja då är det bara att släppa det. Låter lätt, men jag vet att det är svårare än det låter...
Så tack igen för alla fina ord och kommentarer från er, jag gillar det och är så tacksam att ni läser det lilla jag skriver! Finns det något som ni gillar får ni givetvis tipsa andra eller dela de inlägg som jag gör. Jag är glad om jag kan hjälpa en endaste människa att må lite bättre eller känna mer hopp inför framtiden och hur man ska tackla det där som vi inte vet något om.
Ta hand om dig!