Vad är det finaste du kan tänka om dig själv?
Som ni vet är jag mycket för det skrivna ordet. Här faller alla ord och fraser på plats och jag kan flytta om dem tills jag känner att de uttrycker det som jag verkligen menar. Med det talade ordet får jag mer känslan av att bara få en chans och det som är sagt det är sagt och det är svårt att formulera om det så att det blir vad jag har tänkt. Det skrämmer mig ibland och jag väger mina ord på guldvåg bland människor som jag inte riktigt känner eller inte riktigt har en samhörighet med. Väger dem så att mina ord träffar rätt och inte kan misstolkas till något helt annat än vad jag hade menat från början.
Mina tankar är också de en kanal som jag älskar att använda för mig själv. Här kan jag ha en grundtanke men kan vända den i den riktning jag vill ha den. Tankens kraft pratar man ibland om, och den är starkare än vad man tror. Jag tycker om att arbeta i det tysta med mig själv och bygga upp min självkänsla och mitt självförtroende så att jag blir stark. För styrka sitter inte enbart i musklerna och jag har jobbat med det ett tag nu och vet att det är ett arbete som aldrig blir färdigt, men jag blir starkare för varje dag som går.
Mina kvällsfunderingar landade i vilket som skulle vara de tre finaste sakerna som jag skulle tänka om mig själv och jag kom ganska fort fram till vad det skulle vara. Just ikväll var det enkelt, medan det imorgon kan vara svårare. Jag tog därför möjligheten och skrev ner dem för att spara dem och läsa dem de dagar då jag kan behöva dem som mest. De dagarna kommer, det kan jag lova, och då är det skönt att veta att de här tankarna har jag om mig själv och jag vet att de stämmer många dagar i livet. 
Att vara snäll mot sig själv gör det enklare att vara snäll mot andra. Mår jag bra är jag en mer lyhörd och positivare person både mot andra men främst mot mig själv. 
Vilka tre fina saker skulle du tänka om dig själv just nu?
Ta hand om dig!