Jag tror på dig!
Alla människor har en historia, alla människor har ett här och nu, alla människor har en framtid.
Vårt förflutna kan vi inte förändra, det som är gjort och upplevt är förevigt där, men vi kan bearbeta och förändra vår inställning till det som varit. Släppa och låta det gå, bearbeta och ställa till svars, ifrågasätta och lägga pusslet till varför det i just den stunden blev som det blev. Ibland är det något enkelt att göra, men oftast mycket slitsamt och tufft, något som kräver mod och styrka och att våga trots att man egentligen inte orkar eller törs. Men du ska veta, att jag tror på dig! Jag tror på att du kan och vill du ha hjälp på vägen, så var inte rädd att be om den. Det finns alltid en stöttande själ någonstans, och kanske där du minst anar det. 
Genom att våga, orka och vilja förändra, utifrån ditt förflutna, skapar du ett här och nu för dig själv där du är huvudpersonen i ditt liv och du är din egen livsregissör. Du skapar dina förutsättningar, du skapar din glädje och framförallt så skapar du din framtid. 
Att få uppleva sitt eget liv, utifrån sina egna förutsättningar, är en ynnest. Om en dag är lite sämre än de andra så minns de bra dagar du har haft. Om dagen har varit bra, så minns de andra bra dagar du haft. Vi har fått livet för att det ska levas och jag vet att vi alla kan, för jag tror på dig!
Ta hand om dig!