Alla hjärtans dag
Idag är en dag som jag ärligt talat är lite splittrad kring. Har du hjärtan som du bryr dig om så är dagen en härlig dag med tillfälle att få visa dem lite extra att du bryr dig om dem, men har du inget eller inga hjärtan att visa kärlek för blir det en tuffare dag. Så till alla er som inget eller inga hjärtan har som visar dig uppskattning för att du är du, här får du en stor kram från mig! 
Jag och min man firar inte dagen något speciellt utan tar den som den kommer. Vi är nyss inkomna efter en härlig promenad i solen och hamnade i soffan med var sin kopp kaffe och en bit nybakad butterkaka. Receptet på den kommer en annan dag.
Idag blir det också en liten tårta att njuta av ikväll till efterrätt, en tårta som kom till av delvis överblivna tårtfyllningar kombinerat med lite nytillverkat för att få in en av de godaste smaker jag vet, mörk choklad. Chokladen balanserade jag upp med både vanilj och jordgubb för att få in lite sötma till den murriga smaken.

Här går jag snart in i den sista jobbveckan innan det är dags för sportlov, vi här i min del av Småland har lov vecka 8, och jag känner att det är behövligt att få ett litet avbrott i den här intensiva och osäkra tid som vi lever i. Vi är många ute i landet som känner att vi inte kan slappna av utan måste ständigt vara på vakt kring det som händer i samhället. Det kostar energi och då är det gott att få en vecka ledigt och bara kunna slappna av för en stund. Jag måste få hylla er alla för det fantastiska jobb ni alla gör i den tid som råder! Ni är alla hjältar!
Ta hand om dig!