Renoveringen fortsätter i olika riktningar
Jag måste säga att jag har lite svårt att hålla fokus i den renovering som vi håller på med. Jag kommer ofta ur kurs och hamnar på tusen olika sidospår, oftast beroende på att jag redan i huvudet är på gång att inreda rummet som oftast inte är klart med målning, tapetsering, lister och alla andra saker som ska på plats först. Så just därför sitter jag och letar beslag till en byrå som ska stå i det blivande sovrummet. Kanske inte det mest nödvändiga just nu men kanske det roligaste för stunden....
Det svåraste är när det finns en färdig målbild i huvudet och den är svår att släppa. Då är risken/chansen stor att det blir många timmar på Google som swishar förbi. Tur att jag är som Skalman och har en inbyggd mat- och sovklocka, där fokus ligger på delen kring mat, annars skulle jag nog aldrig komma härifrån. Jag har nu kollat runt och har hittat det jag söker och hoppas och tror att det ska leva upp till de förväntningar som jag har vad det gäller både storlek och material. För hur mycket man än mäter och försöker föreställa sig hur det kommer att bli så är inte vision och verklighet alltid densamma. 
Att ha sportlov är rätt skönt och jag känner att jag hinner med det som jag vill och behöver hinna med som till exempel besök av kommunens livsmedelsinspektör för en inspektion av Åkerdala Sockerbageris tillhåll. Klarade av det med bravur, hade inte trott annat, men det är ändå en anspänning att få hem en inspektör i sitt hem som ska kolla av läget. Vi har dock alltid väldans trevligt tillsammans och vi hittar alltid många sköna skratt tillsammans när vi pratar om olika dråpliga situationer som vi har varit med om, som de blåa skoöverdragen som man vid vissa tillfällen har glömt bort att man har tagit på sig... Visst är det härligt med sådana människor som man egentligen inte riktigt känner men ändå kan känna sig bekväm med. Vi hade såklart även en del "allvarsamt" prat och jag fick ytterligare lite att tänka och fundera på, läsa in mig vidare på och ta ställning till. Mycket spännande må jag säga!
Ta hand om dig!