Snillet spekulerar
Idag är visst en sådan dag där ingenting blir riktigt som jag planerat men det blir himla bra ändå!
Har nu suttit några timmar och författat dokument som banken ville ha för att kunna gå vidare med de önskemål jag har om framtiden, vilket visade sig inte vara det lättaste när man som jag tar till den så kallade selektiva lästekniken och läser allt men inte tar till sig mer än en fjärdedel av det som bankmannen har tänkt. Så... gör om, gör rätt Viktoria så ska du se att det löser sig till slut. 
Hann även med att göra om min presentationstext här på bloggen då jag insåg att både profilbilden och texten var sedan urminnes tider och en uppdatering var inte för tidig att ta sig an. 
Det här med att skriva om sig själv, att framhäva sig men inte skryta, det är en konst i sig. Det är svårt att se de egna positiva och bra sidorna, lägga fram dem som om det vore det mest naturliga i världen och sedan inte drabbas av ångesten över att "Nu tog jag nog i i överkant". Men vi är ju befolkningen i landet lagom, så det är väl bara att vänja sig vid att framhäva sig både nu och då för att få det till en naturlig vana på det istället. 🙂
Förövrigt har dagen bestått av bakning, jo det blev ett gjutjärnsgrytbröd idag med, grahamsmjöl, rågsikt, solrosfrön, pumpafrön och sirap. Det blev högt och fint och doftar ljuvligt och ska avsmakas imorgon. Och inte att förglömma så har jag bakat en liten tårtbotten tills imorgon då jag ska skapa en liten fin Alla hjärtans dag-tårta till mig och min man. Det kanske blir hiss, eller kanske diss. Jag håller tummarna för att alla ingredienser och dekorationer är samarbetsvilliga imorgon så kan jag kanske visa resultatet för er.
Nu tar jag nog helg för den här veckan och njuter av en lördagkväll utan Melodifestivalen. Kan tänka mig att det blir en film på Netflix, så har du några tips så mottager jag dem mer än gärna!
Ta hand om dig!