Destination okänd
Bloggen bråkar och jag är inte den som tar fighten med de problem som uppstår. det blir vad det blir och det duger gott det som blev.
 
Det är lite av det som jag har lovat mig själv att göra bättre det här året som kommer, att lyssna på vad jag vill och känna efter vad som är värt att kämpa för och vad som jag bara kan släppa.
Därför kan det bli lite glest med inlägg här, då det blir under de stunder som jag känner att det är värt min tid och min energi och framförallt att jag har något förståndigt att delge er!
Jag skrev här att jag har lovat mig själv, vilket inte ska dras likhet med att det är ett nyårslöfte (som oftast bryts och aldrig riktigt fullföljs). Nu har jag istället under de här dagarna som gått på det nya året gjort en inventering och rannsakat mig själv vad jag vill få ut av mitt liv. Vad är värt att lägga min energi på och vad får jag tillbaka? Jag vet att det är inte värt att ligga på minuskonto, oavsett hur mycket man än kämpar på den sidan så gynnar det aldrig någon i slutändan, var dig själv eller de eller det som du ger allt för. 
Jag har valt att vara mer rädd om mig själv, investera i lyckliga känslor (låter kanske banalt och klyschigt men ack så viktigt!) och göra det som jag mår bra av. Jag hade redan innan börjat den resan, men kände att det inte var nog och jag har stått på den perrongen ett tag och inväntat rätt resemål, den destination som jag kan se mig själv kliva av på och stanna en stund för att sedan i framtiden kliva på ett nytt tåg och göra min resa lite längre. Jag har på något sätt skaffat mig tryggheten i att inte veta var resan tar slut och inser att den aldrig kommer ta slut, resan kommer bara ändra destination... och det är okej.
Ta hand om dig!