En liten mellandag
Jag älskar verkligen värmen! Det gör mig inte det minsta när det är 30° på plussidan av termometern utan jag anpassar mitt arbetstempo efter de förutsättningar som ges vädermässigt.
Idag har vi lite av en mellandag här och termometern visar "bara" +20 och jag sitter här och lite längtar efter att få dra på mig ett par strumpor på fötterna då jag fryser lite om fossingarna. Men sen är envisheten starkare än förnuftet och tankarna som far genom huvudet är att: "Strumpor har man enbart på sig på sommaren om man ska träna!" Vi får väl se vilken sida det är som vinner, förnuftet eller "fåfängan". 
Fördelen med dessa lite molniga och svalare dagar är att jag får en del gjort inomhus istället. Bland annat så har jag fått ta tag i det här med att min externa hårddisk la av igår. Lite stressande och lite frustrerande då alla mina foton, dokument och bokföring finns där på och nu kommer jag inte ens in på den. Har mailat med en databutik i stan och får hålla mig lite lugn tills de har fått titta på den. Jag håller tummarna för att det går att rädda allt som finns där, då det är flera års livverk som ligger på hårddisken. Allt från bröllopsbilderna (de finns även på "skiva" också som tur är) till semesterbilder och företagets alla tårtbilder. Så ni kan tro att jag verkligen vill kunna få tillbaka allt som är där. Att känna en ovisshet och inte kunna påverka det som sker är något som jag behöver träna på. Så jag får ta det här som ett träningspass och hänge mig till experterna och vad de eventuellt kan åstadkomma. Känner du igen dig i det här att inte ha full ontroll på situationer som uppstår? Samtidigt finns det en uppdämd frustration där jag inte har en endaste möjlighet att göra en räddning och spontan lösning på det som hänt. Men återigen, bra träning för mig.
Ni som är mer eller mindre dataexperter, ja den titeln får ni nog alla i jämförelse med mig, tänker nog att det är bättre att ha allt viktigt som jag hade på hårddisken på ett annat ställe, som på Google Drive eller annat smart ställe. Er kan jag lugna med att den tanke har verkligen slagit mig nu. Kan vara en bra tid att starta upp den verksamheten snart... 
En annan rolig aktivitet som man kan sysselsätta sig med en sådan här dag är shopping. Den har jag också hunnit med idag och det var lite nya lakan som klickades hem. Inget jätteroligt att lägga pengar på, men ack så skönt när de nytvättade lakanen hamnar i sängen och man nyduschad får krypa ner för natten. Det är verkligen höjden av tillfredsställelse och en ren och sann njutning som är djupt underskattad. 
Med tanken på att klockan i skrivande stund är enbert kvart över två på eftermiddagen, så hinner jag nog säkerligen med flera roliga aktiviteter idag. Hur ska du fördriva resten av dagen?
Ta hand om dig!