Redo för sommaren
Inser att ambitioner och prestationer inte riktigt går hand i hand som det är just nu. Jag är inne i den mest hektiska perioden i bageriet nu när det är studenten här i den här delen av Småland som jag bor vilket medför att tiden är mer eller mindre obefintlig att hitta tid till att spendera här hos er.
Dock är det jätteroligt att det har lättat lite på restriktionerna så dessa unga vuxna får bli firade på deras stora dag, den dag då de tar klivet ut i "vuxenlivet" där de ska fortsätta ta reda på vad de vill göra med sina liv. Att stå där på skälvande ben och ta beslut som kanske är bra eller mindre bra och förhålla sig till det som sker och göra om många gånger innan de hittar sin plats i livet.
Appropå plats i livet så har jag förberett mig rätt så bra inför den period som startar i mitten av nästa vecka, nämligen semester! Jag har visserligen inte semester än från bageriet fören i mitten av juli, men lite lugnare om dagarna kommer det vara med endast ett jobb igång. 
 
Jag har laddat upp med en hel hög med pocketböcker inför lata stunder både i solen, skuggan, regnet, blåsten, på dagen och på natten. Hur många jag hinner med är en annan sak, men de finns här ifall jag känner att det bara är att lata sig just den dagen. Så nu är jag redo för sommaren! Är du?
Ta hand om dig!
 
#1 - Kicki

Lucinda Rileys böcker om de 7 systrarna är toppen!